Giriş Kayıt
Rhonda Hall

Rhonda Hall


Rhonda Hall,

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kasaba Kızları
2013 Aksiyon Çeşitli 5.6 3,619

Baykuşun Ağlayışı
2009 Dram Çeşitli 6.0 4,173

Körlük
2008 Dram Çeşitli 6.6 65,252

Charlie İş Başında
2007 Komedi Çeşitli 7.0 60,173

Ondan Uzakta
2006 Dram Çeşitli 7.6 20,345
2006 Komedi Çeşitli 8.5 2,280
Film Altyazıları
Hunter Killer (7,431) A Star Is Born (4,296) Suspiria (3,305) Ashes in the Snow (2,868) Keepers (2,382) Bohemian Rhapsody (2,015) First Man (1,733) Museo (1,431) Venom (1,232) Replicas (1,147)
Dizi Altyazıları
True Detective (13,657) Vikings (5,398) The Big Bang Theory (1,838) The Flash (1,592) Black Mirror (1,563) The Blacklist (1,265) Outlander (1,251) Peaky Blinders (1,121) La casa de papel (1,119) Friends (1,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019