Giriş Kayıt
Aura Calarasu

Aura Calarasu


Oyuncu

Aura Calarasu, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Niyetler
2011 Dram Oyuncu 6.7 461
2010 Aksiyon Oyuncu 7.8 731

Kaliforniya Rüyası
2007 Komedi Oyuncu 7.9 7,285
2006 Dram Oyuncu 6.0 376

P7'den Marilena
2006 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 1,851
2005 Dram Oyuncu 7.0 430
2005 Dram Oyuncu 6.7 212
Dizi Altyazıları
True Detective (7,824) Shameless (3,879) Vikings (2,499) Inside No. 9 (1,928) Counterpart (1,460) The Blacklist (1,251) Shooter (1,193) Arrow (1,155) Project Blue Book (1,015) Gotham (1,005)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019