Giriş Kayıt
Clarissa Cappellani

Clarissa Cappellani


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Clarissa Cappellani, kameraman, görüntü yönetmeni.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Devlet mafya El Ele
2014 Kameraman 7.2 426

Palermo'da Bir Sokak
2013 Komedi Kameraman 6.6 455

İtalya Sarsılıyor
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni 7.5 633
2008 Komedi Kameraman 6.1 281
2007 Dram Kameraman 6.3 302

Er
2004 Dram Kameraman 7.0 760
Film Altyazıları
Roma (4,885) The House with a Clock in Its Walls (3,811) Venom (3,387) First Man (2,504) A Simple Favor (1,985) Lukas (1,380) Goosebumps 2: Haunted Halloween (1,287) Backtrace (1,185) The Predator (1,036) Bird Box (1,035)
Dizi Altyazıları
Supernatural (3,725) Vikings (2,940) The Flash (1,980) Arrow (1,871) The Protector (1,009) La Casa de Papel (958) Friends (902) The Big Bang Theory (783) Outlander (743) Black Mirror (739)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018