Giriş Kayıt
Yûsuke Kamada

Yûsuke Kamada


Animasyon, Yapımcı, Yönetmen

Yûsuke Kamada, animasyon, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ramen Üstatları
2017 Belgesel Yapımcı 6.9 43
2017 Animasyon Yönetmen 7.9 136
2012 Suç Yapımcı 6.7 1,095
2009 Komedi Çeşitli 4.6 3,687
2008 Aksiyon Animasyon 6.7 271
2007 Animasyon Çeşitli 6.8 201
2004 Animasyon Animasyon 7.1 940
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018