Giriş Kayıt
Yûsuke Kamada

Yûsuke Kamada


Animasyon, Yapımcı, Yönetmen

Yûsuke Kamada, animasyon, yapımcı, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ramen Üstatları
2017 Belgesel Yapımcı 7.1 205
2017 Animasyon Yönetmen 7.8 220
2012 Suç Yapımcı 6.7 1,186
2009 Komedi Çeşitli 4.6 4,060
2008 Aksiyon Animasyon 9.4 625
2007 Animasyon Çeşitli 6.7 218
2004 Animasyon Animasyon 7.2 1,117
Dizi Altyazıları
Narcos: Mexico (4,553) Supernatural (4,085) The Big Bang Theory (2,953) Origin (2,083) Doctor Who (1,179) Better Call Saul (1,116) La Casa de Papel (1,051) Legends of Tomorrow (1,020) The Last Ship (1,018) Arrow (978)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018