Giriş Kayıt
Chris Roberts

Chris Roberts


Yapımcı, Sesler, Editör

Christopher Douglas Roberts, yapımcı, sesler, editör.

Gerçek İsmi: Christopher Douglas Roberts
Diğer Bir İsmi: Christopher D. Roberts | Christopher Douglas Rober
Takma İsmi: The Dread Pirate
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tezahür
2014 Korku Yapımcı 3.1 1,332
2010 Belgesel Sesler
Çeşitli
6.2 412
2010 Kısa Metraj Yapımcı 8.1 154
2009 Dram Çeşitli 7.1 5,161
2009 Belgesel Editorial Department 7.0 74
2007 Talk-Show Yapımcı 6.1 138
Dizi Altyazıları
True Detective (6,750) Vikings (3,395) Shameless (2,734) Gotham (2,288) Shooter (1,942) The Umbrella Academy (1,824) Inside No. 9 (1,678) Doom Patrol (1,458) Star Trek: Discovery (1,374) The Big Bang Theory (1,193)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019