Giriş Kayıt
George Kallis

George Kallis (45)


Müzisyen, Müzisyen, Yapımcı

George Kallis, 01 Ocak 1974 Kıbrıs doğumlu müzisyen, müzisyen, yapımcı.

İskoçyalı 5 (2007), Gagarin. Pervyy v kosmose (2013), Anti-Social (2015), Posledniy bogatyr (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1974
Doğum Yeri: Kıbrıs
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 45 Dram Müzik    
2019 45 Aksiyon Müzik    
2017 43 Aksiyon Müzik 6.6 1,702
2017 43 Dram Müzik 6.9 804
2017 43 Aksiyon Yapımcı
Müzik
Sesler
5.7 306
2017 43 Aile Müzik 5.6 274
2016 42 Komedi Müzik 6.0 43
2016 42 Aksiyon Müzik 6.1 361
2016 42 Macera Müzik 5.3 1,033
2015 41 Aksiyon Müzik 4.4 1,698
2015 41 Suç Müzik 6.2 2,052
2015 41 Dram Müzik    
2014 Dram Müzik
Müzik
6.8 833
2013 39 Biyografi Müzik
Müzik
6.6 2,234

Mandela: Özgürlüğe Giden Uzun Yol
2013 39 Biyografi Müzik 7.1 24,751

Beyazlar İçinde
2012 38 Dram Müzik 7.2 17,693
2011 37 Dram Müzik 5.7 1,874
2011 37 Belgesel Müzik 6.6 44
2010 36 Suç Müzik
Müzik
8.2 92
2009 35 Komedi Müzik 3.8 1,249
2009 35 Kısa Metraj Müzik 5.8 174

Geleceğin Kahramanları
2008 34 Animasyon Müzik 6.3 4,044

Doktor Strange
2007 33 Animasyon Müzik 6.8 7,129

Son Birlik
2007 33 Aksiyon 5.4 32,354

İskoçyalı 5
2007 33 Aksiyon Müzik
Müzik
3.1 8,549

İçimdeki Düşman
2006 32 Dram Müzik
Müzik
6.3 841

Süper Kahramanlar 2
2006 Animasyon Müzik 6.7 8,158
2006 Animasyon Müzik 7.6 495
2005 31 Gerilim Müzik 5.8 529
2004 Belgesel Müzik 7.8 13
2004 Belgesel Çeşitli 7.8 93
2004 Belgesel Müzik 8.7 12
1992 Belgesel Müzik 6.8 1,685
1964 Belgesel Müzik 8.7 863
- Korku Müzik 3.4 137
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019