Giriş Kayıt
Brian Fortune

Brian Fortune


Oyuncu

Brian Fortune, oyuncu.

Savage (2009) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu    
2017 Korku Oyuncu 6.2 20
2016 Korku Oyuncu 4.4 116
2016 Dram Oyuncu 6.7 4,660
2014 Dram Oyuncu 5.0 204
2013 Dram Oyuncu 4.9 64
2013 Korku Oyuncu 4.3 271
2011 Dram Oyuncu 8.4 38

Taht Oyunları
2011 Aksiyon Oyuncu 9.5 1,400,527
2010 Dram Oyuncu 3.0 256
2009 Dram Oyuncu 6.5 674
2005 Komedi Oyuncu 6.3 100
Dizi Altyazıları
Vikings (9,161) True Detective (7,905) The Punisher (4,288) Supernatural (3,560) The Big Bang Theory (3,284) Gotham (2,544) Shameless (2,059) The Blacklist (1,980) Outlander (1,929) Star Trek: Discovery (1,613)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019