Giriş Kayıt
Marcus Batton

Marcus Batton


Kameraman, Oyuncu

Marcus Batton, kameraman, oyuncu.

Katliam Gecesi (2011), The Telling (2009), Awful Nice (2013), Convergence (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Korku Kameraman 4.4 834
2015 Aksiyon Kameraman 4.3 856
2015 Dram Kameraman 7.2 25
2013 Aksiyon Kameraman 4.0 257
2013 Komedi Kameraman 5.0 932

Katliam Gecesi
2011 Korku Kameraman 6.6 78,789
2011 Komedi Kameraman 5.6 50
2009 Korku Kameraman 3.7 1,442

Şanslı
1995 Dram Oyuncu 6.7 6,014
1995 Dram Oyuncu 6.2 720
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019