Giriş Kayıt
José Chaves

José Chaves


Oyuncu

José Chaves, oyuncu.

7 vírgenes (2005), Benim Adım Juani (2006), (2008) Bir Kadının Seks Günlüğü (2008), (2015) Ocho apellidos catalanes (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,062
2017 Oyuncu 5.7 74
2015 Komedi Oyuncu 5.3 5,520
2015 Dram Oyuncu 7.3 935
2015 Komedi Oyuncu 7.0 395
2015 Biyografi Oyuncu 4.3 18
2014 Oyuncu 7.3 223

Çaylaklar Çetesi
2013 Komedi Oyuncu 5.7 1,096
2013 Dram Oyuncu 7.5 120
2013 Dram Oyuncu 6.0 23
2011 Oyuncu 6.3 40
2011 Tarihi Oyuncu 6.0 266

Kurtlar Arasında
2010 Dram Oyuncu 6.9 822
2009 Kısa Metraj Oyuncu    

Bir Kadının Seks Günlüğü
2008 Dram Oyuncu 5.8 9,510
2007 Komedi Oyuncu 6.0 179

Benim Adım Juani
2006 Komedi Oyuncu 5.0 1,162
2005 Oyuncu 7.0 1,630
2005 Oyuncu 5.9 231
2005 Oyuncu 6.5 1,575
2005 Suç Oyuncu 6.4 1,767
2003 Oyuncu 7.4 2,968
2001 Oyuncu 7.4 1,073

Yalnız
1999 Dram Çeşitli
Oyuncu
7.7 3,117
Dizi Altyazıları
This Is Us (3,342) Supernatural (2,443) Love, Death & Robots (2,228) American Gods (1,755) The Passage (1,718) Vikings (1,627) Star Trek: Discovery (1,157) Shameless (1,068) Project Blue Book (983) The Flash (962)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019