Giriş Kayıt
Andrew Anderson

Andrew Anderson


Görsel Efekt, Animasyon

Andrew Anderson, görsel efekt, animasyon.

Yeşil Dev (2003), Kung Fu Panda 2 (2011), Van Helsing (2004), Talihsiz Serüvenler Dizisi (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Süper Yetenek
2016 Animasyon Animasyon 5.9 3,658

Hayat Kitabı
2014 Animasyon Görsel Efekt 7.3 57,942
2014 Animasyon Görsel Efekt    

Efsane Beşli
2012 Animasyon Animasyon 7.3 141,446
2011 Animasyon Görsel Efekt 7.2 219,457

Kung Fu Panda Tatil
2010 Animasyon Görsel Efekt 6.9 4,578

Köfte Yağmuru
2009 Animasyon Görsel Efekt 7.0 179,894

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 153,030

Neşeli Dalgalar
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.7 60,906

Narnia Günlükleri: Aslan, Cadı ve Dolap
2005 Macera Görsel Efekt 6.9 330,184

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 620,313

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Görsel Efekt 6.8 181,071
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 224,096

Yeşil Dev
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.7 234,776

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 556,155
Dizi Altyazıları
Arrow (3,791) Vikings (2,505) The Flash (1,767) Supergirl (1,375) Doctor Who (1,015) Counterpart (872) La Casa de Papel (807) Supernatural (761) The Big Bang Theory (724) Friends (723)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018