Giriş Kayıt
Cristina Ecija

Cristina Ecija


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Cristina Ecija, yapım yöneticisi, yapımcı.

Şantaj (2008), My Life in Ruins (2009), Zidane, un portrait du 21e siècle (2006), H6: Diary Of A Serial Killer (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Komedi Yapım Yöneticisi 5.9 17,223

Şantaj
2008 Suç Yapım Yöneticisi 6.1 36,109

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.6 138,368

Son Ültimatom
2007 Aksiyon Yapımcı 8.0 577,657
2006 Belgesel Yapım Yöneticisi 6.3 2,810

H6: Diary Of A Serial Killer
2005 Korku Yapım Yöneticisi 4.6 962

Gizemli Kadın
2004 Dram Çeşitli 6.5 10,809

Son Köprü
2004 Dram Çeşitli 5.1 3,172
2003 Komedi Çeşitli 6.3 1,666
2003 Suç Çeşitli 6.5 5,473

007 James Bond: Başka Bir Gün Öl
2002 Aksiyon Çeşitli 6.1 190,810
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,053) Supernatural (3,477) American Gods (3,226) The Big Bang Theory (3,034) Gotham (2,085) Into the Badlands (1,948) Vikings (1,876) Star Trek: Discovery (1,830) This Is Us (1,408) The Blacklist (1,196)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019