Giriş Kayıt
Dirk Hannemann

Dirk Hannemann


Yönetmen Asistanı

Dirk Hannemann, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kitap Hırsızı
2013 Dram Çeşitli 7.6 115,914

Bulut Atlası
2012 Dram Yönetmen Asistanı 7.5 319,532

Tatlı Cadı Lili: Mandolan'a Yolculuk
2011 Komedi Taşıma Bölümü 4.8 177
2011 Aksiyon Taşıma Bölümü 6.8 173,817
2010 Macera Taşıma Bölümü 6.9 1,946

Okuyucu
2008 Dram Taşıma Bölümü 7.6 212,905
2006 Aksiyon Çeşitli 6.3 3,854
2005 Aksiyon 0 8.2 925,077
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018