Giriş Kayıt
Daniel Klamburg

Daniel Klamburg


Oyuncu

Daniel Klamburg, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Daniel Clamburg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Biyografi Oyuncu 5.8 16
2006 Dram Oyuncu 7.4 2,964
2005 Dram Oyuncu 5.4 117
2004 Dram Oyuncu 7.9 187
2000 Oyuncu 5.6 572
1999 Dram Oyuncu 6.8 390
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (430,390) American Gods (3,340) Into the Badlands (2,683) Supernatural (1,597) The Flash (1,542) Vikings (1,385) Arrow (1,322) This Is Us (1,247) The Blacklist (1,158) Criminal Minds (963)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019