Giriş Kayıt
Bethan Jones

Bethan Jones


Yapımcı

Bethan Jones, yapımcı.

War & Peace (2016), "Sherlock" A Study in Pink (2010), Hamlet (2009), A for Andromeda (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Yapımcı 7.7 2,338
2018 Dram Yapımcı 7.2 1,044
2016 Dram Yapımcı 8.2 17,179
2013 Macera Yapımcı 6.7 9,979
2012 Aksiyon Yapımcı 6.6 458
2012 Dram Yapımcı 6.7 269
2011 Komedi Yapımcı 7.6 64
2010 Suç Yapımcı 9.2 690,030
2009 Dram Yapımcı 8.2 2,822

Demir Leydi
2009 Dram Yapımcı 7.2 365

Metresler
2008 Dram Yapımcı 7.6 1,729
2006 Dram Yapımcı 5.3 581
2006 Dram Yapımcı 7.3 405
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,701) This Is Us (2,356) The Flash (2,246) Star Trek: Discovery (1,998) Arrow (1,425) Vikings (1,410) American Gods (1,385) The Blacklist (1,138) Love, Death & Robots (889) The OA (747)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019