Giriş Kayıt
Niall Macgregor

Niall Macgregor


Oyuncu

Niall Macgregor, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Niall MacGregor
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Suç Oyuncu 8.6 19,733
2011 Suç Oyuncu 8.0 2,950
2008 Belgesel Oyuncu 7.8 199
2008 Dram Oyuncu 6.6 283
2006 Suç Oyuncu 7.7 544

Uçan İskoç
2006 Dram Oyuncu 7.1 4,820
2005 Dram Oyuncu 7.3 1,947
2000 Komedi Oyuncu 7.7 2,316
1996 Suç Oyuncu 7.3 2,051
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019