Giriş Kayıt
Riz Ahmed

Riz Ahmed (36)


Oyuncu

Riz Ahmed, 01 Aralık 1982 Wembley, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

Venom: Zehirli Öfke (2018), The Night Of (2016), Dört Aslan (2010), Sisters Biraderler (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Aralık 1982
Doğum Yeri: Wembley, London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
6.6 (11 Oy)
  • Currently 132.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (35)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sisters Biraderler
2018 36 Macera Oyuncu 7.0 20,188

Venom: Zehirli Öfke
2018 36 Aksiyon Oyuncu 6.8 232,772

69. Emmy Ödülleri
2017 Oyuncu 4.9 275
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,662
2016 34 Suç Oyuncu 5.4 1,407

Karatavuk
2016 34 Dram Oyuncu 6.2 7,606

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 34 Aksiyon Oyuncu 7.8 463,705
2016 34 Aksiyon Oyuncu 6.6 186,783
2016 Suç Oyuncu 8.6 95,747

Gece Vurgunu
2014 32 Suç Oyuncu 7.9 394,803

Kapalı Devre
2013 31 Suç Oyuncu 6.2 20,213

Zoraki Radikal
2012 30 Gerilim Oyuncu 6.9 12,346

Belalı Mahalle
2012 30 Suç Oyuncu 7.1 9,593
2012 Komedi Oyuncu 7.3 60,274

Kara Altın
2011 29 Macera Oyuncu 6.7 10,394
2011 29 Dram Oyuncu 6.0 2,798

Dört Aslan
2010 28 Komedi Oyuncu 7.3 65,331

Son Savaşçı
2010 28 Aksiyon Oyuncu 6.4 73,202
2009 Komedi Oyuncu 7.3 76
2009 27 Belgesel Oyuncu 6.7 189

Hırs
2009 27 Dram Oyuncu 7.0 376
2009 27 Dram Oyuncu 4.9 959
2008 Dram Oyuncu 7.7 16,628
2008 26 Gerilim Oyuncu 6.5 2,723
2007 25 Belgesel
Oyuncu
7.8 435
2006 24 Dram Oyuncu 6.3 2,866

Guantanamo Yolu
2006 24 Belgesel Oyuncu 7.5 10,892
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019