Giriş Kayıt
Ye-ryeon Cha

Ye-ryeon Cha (34)


Oyuncu

Ye-ryeon Cha, 16 Temmuz 1985 Güney Kore doğumlu oyuncu.

Sektör 7 (2011), Fısıltılı Koridorlar 4: Ses (2005), Muoi (2007), Guta-yubalja-deul (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Temmuz 1985
Doğum Yeri: Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Ae-ryeon Cha
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.72 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Komedi Oyuncu 7.0 12

Hwaryeohan yuhok
2015 Dram Oyuncu 6.4 27
2015 30 Korku Oyuncu 5.2 129
2014 Dram Oyuncu 6.3 218
2014 29 Biyografi Oyuncu 6.9 121
2014 29 Romantik Oyuncu 5.5 26
2014 29 Komedi Oyuncu 7.2 431
2013 Dram Oyuncu 7.2 41

Sektör 7
2011 26 Aksiyon Oyuncu 4.6 2,083

Siyah Mini Elbise
2011 26 Komedi Oyuncu 5.4 372
2011 Dram Oyuncu    
2009 Oyuncu    
2009 24 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2008 Oyuncu    
2008 23 Dram Oyuncu 6.0 351
2007 Oyuncu    
2007 22 Korku Oyuncu 5.9 819
2006 21 Aksiyon Oyuncu 6.5 708

Fısıltılı Koridorlar 4: Ses
2005 20 Korku Oyuncu 6.5 1,382
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019