Giriş Kayıt
Ryan Beadle

Ryan Beadle


Görsel Efekt

Ryan Beadle, görsel efekt.

Sil Baştan (2004), 40 Yıllık Bekar (2005), Şeytan Marka Giyer (2006), Kaza Kurşunu (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tereyağı
2011 Komedi Görsel Efekt 6.2 19,256
2011 Komedi Görsel Efekt 5.4 1,802

Saftirik Greg'in Günlüğü
2010 Komedi Görsel Efekt 6.2 37,942

Aşka Yolculuk
2010 Komedi Görsel Efekt 6.5 84,726

Yeni Mezun
2009 Komedi Görsel Efekt 5.3 13,062

Cadılar Bayramı 2
2009 Korku Görsel Efekt 4.9 43,905

İki Babalık
2009 Komedi Görsel Efekt 5.4 34,236

Kör Nokta
2009 Biyografi Görsel Efekt 7.7 262,782

39. Dosya
2009 Korku Görsel Efekt 6.2 70,218

Matrak Adamlar
2009 Komedi Görsel Efekt 6.3 108,288

Onun Hakkında Her Şey
2009 Komedi Görsel Efekt 4.8 37,192

Adamım Benim
2009 Komedi Görsel Efekt 7.0 183,981

Gelinlerin Savaşı
2009 Komedi Görsel Efekt 5.5 93,085

Okuyucu
2008 Dram Görsel Efekt 7.6 215,573
2008 Komedi Görsel Efekt 3.7 10,277

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Görsel Efekt 4.7 52,021

Dediğimi Yap, Yaptığımı Yapma
2008 Komedi Görsel Efekt 6.9 209,920

Tropik Fırtına: Al Bakalım
2008 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 347,472

Kadınlar
2008 Komedi Görsel Efekt 4.9 19,056

Oyum Kime?
2008 Komedi Görsel Efekt 6.1 16,613

Zeka Pırıltısı
2008 Biyografi Görsel Efekt 7.0 15,672

Hayatın Getirdikleri
2008 Dram Görsel Efekt 7.3 22,370
2008 Komedi Görsel Efekt 6.0 38,687
2008 Komedi Görsel Efekt 6.2 35,105

Benimle Evlenir Misin?
2008 Komedi Görsel Efekt 6.1 142,770

Süper Köpek
2007 Aksiyon Görsel Efekt 4.8 17,952

Gecenin İki Yüzü
2007 Suç Görsel Efekt 6.9 79,248

3:10 Treni
2007 Macera Görsel Efekt 7.7 267,050

Cadılar Bayramı
2007 Korku Görsel Efekt 6.1 101,286

Kaza Kurşunu
2007 Komedi Görsel Efekt 7.0 328,297

İntikam Maçı
2007 Komedi Görsel Efekt 5.3 38,591

Kalbimi Oraya Gömün
2007 Dram Görsel Efekt 7.2 5,473

İhanet
2007 Biyografi Görsel Efekt 7.0 55,366

Görünmez
2007 Suç Görsel Efekt 6.3 33,262

Sıradışı
2007 Dram Görsel Efekt 5.9 68,673

Gözcü
2007 Suç Görsel Efekt 7.0 54,482

Sanırım Karımı Seviyorum
2007 Komedi Görsel Efekt 5.5 15,833

Kalbimdeki Sesler
2007 Biyografi Görsel Efekt 7.3 5,358

Sahtekar (III)
2006 Komedi Görsel Efekt 6.7 15,480

Minik Örümcek Şarlot
2006 Komedi Görsel Efekt 6.3 32,982

Gerçeğin Peşinde
2006 Biyografi Görsel Efekt 7.1 15,467

Cehennem Çiçeği
2006 Suç Görsel Efekt 5.6 67,883

Tatil
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 217,711

Sahte Cennet
2006 Korku Görsel Efekt 5.4 33,979

Süper Kahramanlar
2006 Aksiyon Görsel Efekt 4.3 17,062

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Görsel Efekt 6.9 333,987

My Friend Flicka
2006 Macera Görsel Efekt 6.2 6,895

Eski Süper Sevgilim
2006 Komedi Görsel Efekt 5.1 58,670

Ahmaklar
2006 Macera Görsel Efekt 6.6 129,890

John Tucker Ölmeli
2006 Komedi Görsel Efekt 5.8 74,839

Ölüm Oyunu
2006 Korku Görsel Efekt 5.1 28,197
2006 Komedi Görsel Efekt 5.2 9,936
2006 Dram Görsel Efekt 6.6 334

Beni Keşfet
2005 Komedi Görsel Efekt 4.3 2,701

Yeniden Başlamak
2005 Dram Görsel Efekt 7.0 26,904

Aşk ve Sigara
2005 Komedi Görsel Efekt 6.3 10,869
2005 Macera Görsel Efekt 6.5 48,965

Aile Bağları
2005 Komedi Görsel Efekt 6.3 56,141

Münih
2005 Dram Görsel Efekt 7.6 196,795

Hayalperest
2005 Dram Görsel Efekt 6.9 11,279

Sürüsüne Bereket 2
2005 Macera Görsel Efekt 5.5 49,692

40 Yıllık Bekar
2005 Komedi Görsel Efekt 7.1 357,943

Davetsiz Çapkınlar
2005 Komedi Görsel Efekt 7.0 310,931

Zehir
2005 Gerilim Görsel Efekt 4.7 9,098

Maske 2
2005 Macera Görsel Efekt 2.2 48,321

Adamım
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 23,632

İskelet Anahtar
2005 Korku Görsel Efekt 6.5 98,852

Ribaund
2005 Komedi Görsel Efekt 5.2 11,638
2005 Komedi Görsel Efekt 6.0 889

Şut ve Gool
2005 Komedi Görsel Efekt 5.6 33,629

Komando Dadı
2005 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 79,106

Azmin Zaferi
2005 Biyografi Görsel Efekt 7.6 2,414

Saklambaç
2005 Dram Görsel Efekt 5.9 77,342

Deli Bir Siyah Kadının Günlüğü
2005 Komedi Görsel Efekt 5.8 12,711

Gelmedik mi Hâlâ?
2005 Macera Görsel Efekt 4.6 26,393

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Görsel Efekt 6.4 8,641

Not Defteri
2004 Dram Görsel Efekt 7.9 465,973

Gurur Dünyası
2004 Dram Görsel Efekt 6.2 19,221

Sil Baştan
2004 Dram Görsel Efekt 8.3 810,148

Gün Batarken
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 41,930

Gün Batmadan
2004 Dram Görsel Efekt 8.1 203,983
2004 Komedi Görsel Efekt 7.5 168,064

Yakar Top
2004 Komedi Görsel Efekt 6.7 210,906

Kirli Utanç
2004 Komedi Görsel Efekt 5.1 11,560

Ölüm Hattı
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 86,957
2004 Komedi Görsel Efekt 3.7 2,572

Riddick Günlükleri
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.7 202,488

Kara Kaplı Defter
2004 Komedi Görsel Efekt 5.3 16,517

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 380,273
2004 Komedi Görsel Efekt 6.3 7,471

Mooseport'a Hoş Geldiniz
2004 Komedi Görsel Efekt 5.2 11,554

Büyük Vurgun
2004 Suç Görsel Efekt 4.9 16,966

Demir Çeneli Melekler
2004 Dram Görsel Efekt 7.6 5,310

Kahraman
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.9 164,357
Dizi Altyazıları
True Detective (4,782) Shameless (3,748) Vikings (2,116) Inside No. 9 (1,656) Counterpart (1,492) Project Blue Book (1,342) The Blacklist (1,208) Arrow (1,186) The Flash (1,163) Friends (775)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019