Giriş Kayıt
Mike Savva

Mike Savva


Oyuncu, Dublör

Mike Savva, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Michael Savva
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Batman Başlıyor
2005 Aksiyon Oyuncu 8.3 1,171,138

Yıldız Savaşları Bölüm III: Sith'in İntikamı
2005 Aksiyon Oyuncu 7.6 628,641

Karşınızda Peter Sellers
2004 Biyografi Oyuncu 6.9 13,934

Lara Croft Tomb Raider: Yaşamın Kaynağı
2003 Aksiyon Çeşitli 5.5 120,186

Kirli Tatlı Şeyler
2002 Suç Oyuncu 7.4 38,303

Yıldız Savaşları Bölüm II: Klonların Saldırısı
2002 Aksiyon Oyuncu 6.6 563,971

Dinozorlar Ülkesi
2002 Macera Dublör 6.6 5,069
2001 Dram Oyuncu 6.4 9,975

Casus Oyunu
2001 Aksiyon Çeşitli 7.1 133,873
2001 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.8 183,145
2000 Macera Oyuncu 6.0 4,492

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Oyuncu 6.5 642,580
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019