Giriş Kayıt
Gabriel Heredia

Gabriel Heredia


Sesler, Müzisyen, Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Gabriel Heredia, sesler, müzisyen, yapım yöneticisi, oyuncu.

Dünyalar Savaşı (2005), Madonna: The Confessions Tour Live from London (2006), Coffee Date (2006), Tru Loved (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Belgesel Sesler 8.0 1,929
2010 Aksiyon Sesler 4.8 851
2009 Korku Yapım Yöneticisi 3.7 1,410
2009 Korku Sesler 2.2 642
2008 Macera Sesler 4.7 1,009
2008 Komedi Sesler 4.2 1,204
2008 Komedi Sesler 5.9 837
2007 Romantik Sesler 4.6 268
2007 Korku Sesler 2.8 443
2006 Korku Sesler 2.8 134
2006 Belgesel Sesler 9.1 1,544
2006 Komedi Sesler 6.0 1,364

Cadılar Bayramı Gecesi
2006 Korku Sesler 4.0 891
2006 Korku Sesler 2.3 2,110
2006 Aksiyon Sesler 2.2 929
2006 Korku Sesler 2.8 764
2006 Aksiyon Sesler 2.2 807
2006 Komedi Sesler 2.4 768
2006 Korku Sesler 3.3 871
2005 Aksiyon Sesler 2.3 1,561
2005 Korku Sesler 2.4 577
2005 Korku Sesler 3.8 1,170
2005 Korku Sesler 3.7 1,061

Dünyalar Savaşı
2005 Bilim-Kurgu Sesler
Oyuncu
6.5 338,754
2005 Korku Müzik
Sesler
2.5 1,197
2005 Aksiyon Sesler 2.0 1,451
2005 Korku Sesler 2.6 1,178
Dizi Altyazıları
Origin (3,288) Narcos: Mexico (2,750) The Big Bang Theory (1,970) Titans (1,931) Supernatural (1,783) Doctor Who (1,546) The Last Ship (1,271) Outlander (1,208) The Last Kingdom (1,145) The Flash (985)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018