Giriş Kayıt
Samantha Russell-Pinheiro

Samantha Russell-Pinheiro


Oyuncu

Samantha Russell-Pinheiro, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Samantha Russell Pinheiro
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Johnny English Tekrar İş Başında
2018 Aksiyon Oyuncu 6.2 39,749

Başlat
2018 Aksiyon Oyuncu 7.5 279,516

Suikastçı
2017 Aksiyon Oyuncu 6.2 55,813

Savaş Makinesi
2017 Komedi Oyuncu 6.0 33,505
2017 Dram Oyuncu 6.9 1,689

Doktor Strange
2016 Aksiyon Oyuncu 7.5 481,510
2000 Dram Oyuncu 5.1 918
Dizi Altyazıları
True Detective (4,893) Shameless (3,842) Vikings (2,199) Inside No. 9 (1,742) Counterpart (1,523) The Flash (1,502) Project Blue Book (1,440) The Blacklist (1,229) Arrow (1,221) This Is Us (875)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019