Giriş Kayıt
Roy Nowlin

Roy Nowlin


Kameraman, Oyuncu

Roy Nowlin, kameraman, oyuncu.

(2011) Private Romeo (2011), (2012) Red Hook Summer (2012), (2011) Gun Hill Road (2011), (2011) Roadie (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Roy Nowlin Jr.
Takma İsmi: Royalty
Web Sitesi:
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 6.1 769
2015 Komedi Oyuncu 5.6 7,815
2014 Komedi Oyuncu 6.3 27
2012 Komedi Kameraman
Çeşitli
3.3 326
2012 Suç Oyuncu 4.6 388
2012 Dram Kameraman 6.6 44
2012 Dram Kameraman 5.3 956
2012 Dram Kameraman 5.0 1,438
2012 Dram Kameraman 5.9 43
2011 Komedi Kameraman 6.0 1,040
2011 Dram Kameraman 5.8 1,930
2011 Komedi Oyuncu 5.0 677
2011 Kısa Metraj Kameraman 6.4 37
2011 Dram Kameraman 6.6 1,048

Kesişen Yollar
2007 Suç Kameraman 6.7 20,719
2007 Komedi Kameraman 4.4 2,723
2005 Dram Kameraman 3.0 135
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019