Giriş Kayıt
Matthew Weston

Matthew Weston (35)


Kameraman, Görüntü Yönetmeni, Görsel Efekt, Sanat Bölümü

Matthew Weston, 30 Ekim 1983 Melbourne, Victoria, Avustralya doğumlu kameraman, görüntü yönetmeni, görsel efekt, sanat bölümü.

Død snø (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Ekim 1983
Doğum Yeri: Melbourne, Victoria, Avustralya
Diğer Bir İsmi: Matthew Bradley Weston | Matt Weston
Takma İsmi: Matty
Burcu: Akrep
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 31 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 6.9 20,086

Sonsuz Savaş: Aşk
2013 30 Aksiyon Kameraman 4.6 2,817
2013 30 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.1 779
2012 Komedi Görüntü Yönetmeni 7.2 980
2011 28 Komedi Kameraman 4.1 489
2011 28 Komedi Kameraman 3.2 410

Ölümüne Kaçış
2010 27 Gerilim Kameraman 6.1 6,973
2010 27 Komedi Görüntü Yönetmeni 5.8 949
2010 27 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 1,357
2009 26 Komedi Görüntü Yönetmeni 6.3 60,262

Macera Adası
2008 25 Macera Kameraman 6.0 31,027

Lanetli Topraklar
2008 25 Korku Kameraman 5.9 64,899
2007 24 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.7 3,523

Denizci
2006 23 Aksiyon Kameraman 4.7 30,424

Denizden Gelen Kız
2006 23 Komedi Kameraman 5.3 35,011
2006 23 Aksiyon Kameraman 6.2 2,637
2005 22 Kısa Metraj Görüntü Yönetmeni 6.1 17

Diş Perisi
2003 20 Korku Sanat Bölümü 5.0 28,458
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019