Giriş Kayıt
Sammy Durrani

Sammy Durrani


Oyuncu, Yapımcı

Sammy Durrani, oyuncu, yapımcı.

Beyond Justice (2014) yapımıyla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Sam Durrani
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Oyuncu 4.3 736
2018 Tarihi Oyuncu    
2014 Suç Oyuncu 3.6 613
2014 Dram Oyuncu 6.2 650
2013 Korku Yapımcı
Oyuncu
3.5 404
2012 Aksiyon Oyuncu 7.3 93
2008 Dram Oyuncu 6.9 106
- Komedi Oyuncu    
- Western Oyuncu 3.3 83
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019