Giriş Kayıt
Malillany Marín

Malillany Marín


Oyuncu

Malillany Marín, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.9 147
2013 Komedi Oyuncu 5.9 42
2011 Komedi Oyuncu 5.8 129
2009 Romantik Oyuncu 7.1 108
2008 Komedi Oyuncu 6.9 85
2006 Komedi Oyuncu 6.2 778
2005 Romantik Oyuncu 6.6 72
2004 Komedi Oyuncu 6.8 2,554
Dizi Altyazıları
Supernatural (2,933) The Flash (2,158) Star Trek: Discovery (2,041) This Is Us (2,015) Vikings (1,141) Arrow (845) The OA (829) American Gods (818) The Blacklist (788) Love, Death & Robots (695)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019