Giriş Kayıt
Joe Knetter

Joe Knetter (43)


Oyuncu, Senarist, Editör

Joseph Knetter, 13 Mart 1976 Rochester, Minnesota, ABD doğumlu oyuncu, senarist, editör.

Monsterpiece Theatre Volume 1 (2011) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph Knetter
Doğum Tarihi: 13 Mart 1976
Doğum Yeri: Rochester, Minnesota, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi: |
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 41 Korku Oyuncu 3.0 982
2017 41 Aksiyon Çeşitli 3.2 805
2016 40 Fantastik Oyuncu 5.3 275
2016 40 Komedi Oyuncu
Çeşitli
   
2015 39 Korku Editorial Department    
2014 38 Suç 5.0 75
2013 37 Korku Senarist    
2010 34 Komedi Senarist
Oyuncu
3.0 59
2009 33 Kısa Metraj Senarist 7.0 86
2006 30 Aksiyon Oyuncu 4.9 62
2001 25 Korku Oyuncu 3.8 2,478
- Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019