Giriş Kayıt
Stephen Lee Anderson

Stephen Lee Anderson


Oyuncu

Stephen Lee Anderson, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Müzikal Oyuncu 8.0 19
2015 Aksiyon Oyuncu 8.7 329,795
2014 Belgesel Oyuncu 7.2 391
2006 Komedi Oyuncu 5.9 1,012
1990 Suç Oyuncu 7.7 29,227
Dizi Altyazıları
Chernobyl (34,453) Game of Thrones (12,769) The 100 (3,516) Black Mirror (2,371) Warrior (2,338) Big Little Lies (1,776) The Big Bang Theory (1,347) Vikings (1,344) Swamp Thing (1,322) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,286)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019