Giriş Kayıt
Tender Huang

Tender Huang (42)


Oyuncu

Huang Teng-te, 19 Şubat 1977 Tayvan doğumlu oyuncu.

Lian xi qu (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Huang Teng-te
Doğum Tarihi: 19 Şubat 1977
Doğum Yeri: Tayvan
Diğer Bir İsmi: Teng-hao Huang
Burcu: Balık
Boyu: 1.82 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Gizem Oyuncu 7.4 29
2018 41 Suç Oyuncu 6.1 228
2014 37 Biyografi Oyuncu 7.7 1,975
2012 Dram Oyuncu 7.0 22
2007 30 Dram Oyuncu 4.9 78
2006 29 Dram Oyuncu 6.9 572
2006 Oyuncu 7.3 30
2005 28 Dram Oyuncu 5.3 725
Dizi Altyazıları
Chernobyl (32,330) Game of Thrones (12,713) Warrior (2,626) The 100 (2,347) Black Mirror (2,147) Big Little Lies (2,073) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,586) Swamp Thing (1,552) The Big Bang Theory (1,478) Jessica Jones (1,394)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019