Giriş Kayıt
Kanji Furutachi

Kanji Furutachi


Oyuncu

Kanji Furutachi, oyuncu.

Harmonium (2016), Güney Kutbundaki Aşçı (2009), (2014) The World of Kanako (2014), (2012) Legal High (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 7.1 309
2017 Dram Oyuncu 7.1 328
2017 Komedi Oyuncu 8.0 21
2017 Gizem Oyuncu 7.8 899
2016 Dram Oyuncu 6.9 1,530
2016 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.6 55
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 98
2016 Komedi Oyuncu 6.9 487
2016 Komedi Oyuncu 8.2 563
2015 Dram Oyuncu 6.5 314
2015 Dram Oyuncu 6.4 170
2014 Suç Oyuncu 6.6 3,526
2014 Komedi Oyuncu 6.9 184
2014 Komedi Oyuncu 7.0 6
2013 Dram Oyuncu 5.2 20

Yaza Veda
2013 Dram Oyuncu 7.1 241
2013 Dram Oyuncu 6.5 160
2012 Komedi Oyuncu 8.4 855
2012 Dram Oyuncu 7.5 53
2012 Dram Oyuncu 5.4 322
2012 Dram Oyuncu 6.3 36
2012 Suç Oyuncu 6.7 329
2012 Animasyon Oyuncu 7.9 441
2011 Korku Oyuncu 7.7 76
2010 Komedi Oyuncu 6.5 282
2009 Komedi Oyuncu 5.7 131

Güney Kutbundaki Aşçı
2009 Komedi Oyuncu 7.2 655
2009 Komedi Oyuncu    
2005 Korku Oyuncu 4.5 137
Dizi Altyazıları
Vikings (8,368) True Detective (6,114) The Punisher (3,984) Supernatural (3,305) The Big Bang Theory (2,981) Gotham (2,294) The Blacklist (1,790) Outlander (1,609) Star Trek: Discovery (1,504) Luther (1,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019