Giriş Kayıt
Monica Vargas Celis

Monica Vargas Celis


Yapımcı

Monica Vargas Celis, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 4.7 146
2018 Komedi Yapımcı 5.8 146
2017 Komedi Yapımcı 5.2 431
2015 Komedi Yapımcı 8.1 3,348
2013 Komedi Yapımcı 6.0 1,491
Film Altyazıları
Deadpool 2 (4,981) Upgrade (4,223) Avengers: Infinity War (2,614) Down a Dark Hall (1,892) Tag (1,564) Skyscraper (1,538) Hereditary (1,312) Adrift (1,211) Ah-ga-ssi (709) Ready Player One (596)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (1,903) La casa de papel (1,778) Sharp Objects (1,629) Castle Rock (1,520) Preacher (1,474) The 100 (1,297) Vikings (819) Westworld (784) Suits (728) Black Mirror (707)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018