Giriş Kayıt
Monica Vargas Celis

Monica Vargas Celis


Yapımcı

Monica Vargas Celis, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yapımcı 4.6 160
2018 Komedi Yapımcı 5.6 170
2017 Komedi Yapımcı 5.1 543
2015 Komedi Yapımcı 8.1 3,493
2013 Komedi Yapımcı 6.0 1,631
Dizi Altyazıları
Vikings (3,255) Supernatural (3,151) Arrow (2,415) The Flash (1,980) Supergirl (1,121) La Casa de Papel (969) Counterpart (929) Friends (770) The Protector (761) Peaky Blinders (682)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018