Giriş Kayıt
Kelby Thwaits

Kelby Thwaits


Sesler, Müzisyen, Görüntü Yönetmeni, Oyuncu

Kelby Thwaits, sesler, müzisyen, görüntü yönetmeni, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Savaş Görüntü Yönetmeni
Sesler
Kameraman
5.6 3,119
2010 Kısa Metraj Müzik
8.0 31
2008 Aksiyon Oyuncu 9.0 3,233

Ölüm Bölgesi: Çöküş
2008 Animasyon Müzik
Sesler
6.4 8,848
2005 Biyografi Görsel Efekt 8.0 162,547
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,692) Shameless (3,969) Bodyguard (2,305) Fear the Walking Dead (1,688) Castle Rock (1,670) Suits (1,480) The First (1,223) La Casa de Papel (1,191) The 100 (1,119) Mayans M.C. (929)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018