Giriş Kayıt
Masanori Ishii

Masanori Ishii (46)


Oyuncu

Masanori Ishii, 21 Mart 1973 Yokohama, Japonya doğumlu oyuncu.

Inshite miru: 7-kakan no desu gêmu (2010) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 21 Mart 1973
Doğum Yeri: Yokohama, Japonya
Burcu: Koç
Boyu: 1.58 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu    
2017 Dram Oyuncu    
2016 43 Korku Oyuncu 4.3 48
2015 Komedi Oyuncu 7.8 11
2013 40 Romantik Oyuncu 6.6 18
2012 Komedi Oyuncu 7.3 108
2010 37 Korku Oyuncu 5.7 1,037

Demiryolları
2010 37 Dram Oyuncu 6.7 73
2009 Dram Oyuncu 7.6 64
2008 35 Aksiyon Oyuncu 4.6 600
2008 35 Dram Oyuncu 7.8 509
2008 Aksiyon Oyuncu 7.6 411
2007 34 Gerilim Oyuncu 6.3 9
2007 Dram Oyuncu 7.9 37
2007 34 Dram Oyuncu 6.5 118
2006 33 Komedi Oyuncu 7.2 832
2006 33 Gizem Oyuncu 8.2 51
2006 Oyuncu    
2005 32 Aksiyon Oyuncu 6.2 163
2004 Oyuncu    
2000 Oyuncu    
1999 26 Oyuncu 7.7 67
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019