Giriş Kayıt
Danny Eckler

Danny Eckler


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Danny Eckler, kameraman, görüntü yönetmeni.

Satisfaction (2014), Frekans (2016), Hot Summer Nights (2017), Lake City (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Kameraman    

Rampage: Büyük Yıkım
2018 Aksiyon Kameraman 6.2 81,093
2018 Korku Kameraman    
2017 Dram Kameraman 6.5 4,249
2017 Suç Kameraman 8.4 79,170

Tam Gaz
2017 Aksiyon Kameraman 7.6 324,451
2016 Suç Kameraman 7.3 130

Frekans
2016 Aksiyon Kameraman 4.3 20,646

İyi Adamlar
2016 Aksiyon Kameraman 7.4 223,083

Vadeli Hayat
2016 Suç Kameraman 5.5 5,504
2016 Dram Kameraman 7.0 1,942

Hızlı ve Öfkeli 7
2015 Aksiyon Kameraman 7.2 324,804
2014 Dram Kameraman 7.3 3,611

Hız Tutkusu
2014 Aksiyon Kameraman 6.5 151,120
2013 Biyografi Kameraman 7.5 75,124
2013 Aksiyon Kameraman 4.4 21,595

Genç Çıraklar
2013 Komedi Kameraman 6.3 175,329
2013 Biyografi Kameraman    
2013 Suç Kameraman 7.0 136

Tutsak
2013 Suç Kameraman 8.1 497,594

Evde Curcuna
2012 Komedi Kameraman 6.1 23,166

Hayatımın Atışı
2012 Dram Kameraman 6.8 54,177

Gözüm Üzerinizde
2012 Komedi Kameraman 5.7 113,207

Bir Ömür Boyu Yolculuk
2012 Komedi Kameraman 5.6 67,619
2011 Dram Kameraman 7.0 6,483

X-Men: Birinci Sınıf
2011 Aksiyon Kameraman 7.7 587,119

Başımıza Gelenler
2010 Komedi Kameraman 6.6 108,889
2010 Dram Kameraman 5.1 352

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Kameraman 8.4 751,799
2010 Dram Kameraman 4.2 1,886

Yanlış Adam
2010 Biyografi Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 7.4 16,515

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Kameraman 6.0 355,330
2008 Dram Kameraman 6.0 694

Sokak Dansı
2008 Dram Kameraman 6.3 74,398
2008 Biyografi Kameraman 8.7 17,430
2007 Gerilim Kameraman 4.3 89

E-katil
2005 Dram Kameraman 5.9 24,456

Yeni Dünya: Amerika'nın Keşfi
2005 Biyografi Kameraman 6.7 77,112
1988 Belgesel Görüntü Yönetmeni 8.4 1,187
1983 Belgesel Kameraman 8.7 884
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,700) Suits (1,638) The Sinner (1,501) Shameless (1,399) Fear the Walking Dead (1,253) La Casa de Papel (1,228) Castle Rock (1,159) Mayans M.C. (1,140) Bodyguard (1,123) The 100 (966)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018