Giriş Kayıt
Chia-Hui Chang

Chia-Hui Chang (37)


Oyuncu

Chia-Hui Chang, 15 Eylül 1981 Tayvan doğumlu oyuncu.

Zhai bian (2005) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Eylül 1981
Doğum Yeri: Tayvan
Burcu: Başak
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Romantik Oyuncu 7.3 140
2013 Romantik Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 7.3 111
2005 24 Dram Oyuncu 5.3 725
2003 22 Macera Oyuncu 1.1 452
2003 Oyuncu    
2000 19 Dram Oyuncu 5.3 23
Dizi Altyazıları
Chernobyl (13,469) Game of Thrones (5,851) Warrior (2,002) Swamp Thing (1,658) Black Mirror (1,586) The Big Bang Theory (1,496) Shingeki no kyojin (1,484) The 100 (1,388) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,263) Vikings (1,172)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019