Giriş Kayıt
David Calvert-Jones

David Calvert-Jones


Yapımcı, Kameraman

David Calvert-Jones, yapımcı, kameraman.

(2007) Transformers (2007), (2005) Ada (2005), (2012) Son Vurgun (2012), (2007) Şıpsevdi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 6.0 235
2014 Suç Yapımcı 5.5 1,228

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Taşıma Bölümü 7.7 446,555

Kızıl Şafak
2012 Aksiyon Çeşitli 5.4 69,888

Son Vurgun
2012 Aksiyon Çeşitli 6.5 111,926

Patrondan Kurtulma Sanatı
2011 Komedi Çeşitli 6.9 400,078

Şampiyon
2010 Dram Çeşitli 7.2 24,636

Şıpsevdi
2007 Komedi Çeşitli 5.8 80,496
2007 Aksiyon Çeşitli 7.1 571,097
2006 Aksiyon Çeşitli 7.1 277,130

Zafer Bizimdir
2006 Dram Kameraman 7.1 53,880
2005 Aksiyon Çeşitli 6.0 62,548

Ada
2005 Aksiyon Çeşitli 6.9 288,750
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019