Giriş Kayıt
Steven Dell

Steven Dell


Oyuncu

Steven Dell, oyuncu.

Flawed (2014) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu 3.6 720
2016 Aksiyon Oyuncu 5.2 41
2016 Aksiyon Oyuncu 3.7 155
2015 Dram Oyuncu 5.1 1,028
2014 Aksiyon Oyuncu 2.5 771
2011 Korku Oyuncu 2.7 1,998
2006 Aksiyon Oyuncu 3.8 187
2006 Komedi Oyuncu 6.3 13,074

Gizli Gerçek
2000 Dram Oyuncu 6.6 109,063
2000 Dram Oyuncu 6.1 601

Kırık Kalpler Kulübü: Bir Romantik Komedi
2000 Komedi Oyuncu 7.0 6,683
- Aksiyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019