Giriş Kayıt
Jonathon Ruckman

Jonathon Ruckman (49)


Oyuncu

John Edward Miller Jr., 23 Nisan 1969 Baltimore, Maryland, ABD doğumlu oyuncu.

İhanet (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: John Edward Miller Jr.
Doğum Tarihi: 23 Nisan 1969
Doğum Yeri: Baltimore, Maryland, ABD
Diğer Bir İsmi: John Ruckman | Jonathan Ruckman | Jon Ruckman
Burcu: Boğa
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 44 Komedi Oyuncu 6.9 933

Ben Kiminle Evlenmişim?
2010 Biyografi Oyuncu 6.7 410
2008 39 Dram Oyuncu 3.8 53
2008 39 Komedi Oyuncu 4.1 342

İhanet
2007 38 Biyografi Oyuncu 7.0 55,348

Kirli Sırlar
2006 37 Dram Çeşitli 6.7 93,655
2006 37 Dram Oyuncu 6.2 47

Büyük Hazine
2004 35 Aksiyon Oyuncu 6.9 282,209
2004 Suç Oyuncu 7.4 814
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019