Giriş Kayıt
Sergey Brin

Sergey Brin (45)


Oyuncu

Sergey Mikhaylovich Brin, 21 Ağustos 1973 Moscow, RSFSR, USSR [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu.

Google and the World Brain (2013) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Sergey Mikhaylovich Brin
Doğum Tarihi: 21 Ağustos 1973
Doğum Yeri: Moscow, RSFSR, USSR [bugünkü Rusya]
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 44 Belgesel 7.9 3,397
2016 43 Belgesel 8.3 23,493

Genç Çıraklar
2013 40 Komedi Oyuncu 6.3 180,369
2013 40 Belgesel Oyuncu 6.7 778
2010 37 Belgesel Oyuncu 7.1 117
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019