Giriş Kayıt
Sarah Serata

Sarah Serata


Yapımcı, Sanat Bölümü

Sarah Serata, yapımcı, sanat bölümü.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Barbie: Sihirli Yunus
2017 Animasyon Yapımcı 5.7 327
2017 Animasyon Yapımcı 6.0 22

Barbie Video Oyunu Kahramanı
2017 Animasyon Yapımcı 5.1 261

Barbie ve Köpekçikler Ada Macerası
2016 Animasyon Yapımcı 5.2 155

Barbie: Uzay Macerası
2016 Animasyon Yapımcı 6.1 450

Karolin'in Gizli Dünyası
2009 Animasyon Sanat Bölümü 7.7 179,246

Vadideki Işık
2007 Dram Çeşitli 6.8 1,040
2006 Komedi Yapımcı 6.3 4,274
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.7 622
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019