Giriş Kayıt
Mi-ran Ra

Mi-ran Ra


Oyuncu

Mi-ran Ra, oyuncu.

Umut (2013), The Last Princess (2016), Wonderful Nightmare (2015), The Himalayas (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Oyuncu    
2023 Komedi Oyuncu 8.8 19
2022 Dram Oyuncu 6.0 17
2022 Komedi Oyuncu 5.2 59
2022 Komedi Oyuncu    
2020 Komedi Oyuncu 6.3 134
2019 Dram Oyuncu    
2019 Komedi Oyuncu 5.7 115
2019 Komedi Oyuncu 6.9 2,696
2018 Dram Oyuncu 5.6 1,229
2017 Aksiyon Oyuncu 6.3 475
2017 Dram Oyuncu 8.1 224
2016 Suç Oyuncu 6.3 462
2016 Komedi Oyuncu 7.8 67
2016 Biyografi Oyuncu 7.1 2,123
2016 Komedi Oyuncu 6.6 833
2016 Komedi Oyuncu 7.3 647
2015 Aksiyon Oyuncu 7.2 6,291
2015 Dram Oyuncu 6.4 1,227
2015 Komedi Oyuncu 9.2 9,871
2015 Komedi Oyuncu 7.1 1,155
2015 Komedi Oyuncu 6.1 615

Sözün Değeri
2014 Dram Oyuncu 7.8 5,892
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 619
2014 Komedi Oyuncu 6.4 738
2014 Komedi Oyuncu 7.4 624
2014 Komedi Oyuncu 6.6 1,756

Umut
2013 Dram Oyuncu 8.2 9,238
2013 Komedi Oyuncu 6.3 628
2012 Komedi Oyuncu    

Kaçakçılar
2012 Aksiyon Oyuncu 6.3 851

2 Ay
2012 Korku Oyuncu 5.9 319

Korku Hikayeleri
2012 Korku Oyuncu 5.7 744
2012 Dram Oyuncu 5.8 276

Dansçı Kraliçe
2012 Komedi Oyuncu 6.4 564

İkinci Bahar
2011 Dram Oyuncu 7.4 553
2011 Oyuncu    
2010 Komedi Oyuncu 6.5 202
2010 Oyuncu    
2010 Dram Oyuncu 7.2 34

Kan Arzusu
2009 Dram Oyuncu 7.1 50,497
2009 Komedi Oyuncu 6.6 636
2009 Oyuncu    

Bir Güzelin Portresi
2008 Romantik Oyuncu 6.3 1,016
2007 Oyuncu 5.8 135

İntikam Meleği
2005 Suç Oyuncu 7.5 84,569
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023