Giriş Kayıt
Igor Bencina

Igor Bencina


Oyuncu

Igor Bencina, oyuncu.

Savovi (2019), Zlatni decko (2022), The Last Panthers (2015), Teret (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Spor Oyuncu 6.3 564
2021 Gizem Oyuncu 7.9 2,602
2019 Dram Oyuncu 7.1 1,158
2018 Dram Oyuncu 6.6 1,666
2017 Kısa Metraj Oyuncu 7.4 69
2015 Aksiyon Oyuncu 6.7 2,344

Sıyıranlar
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 5,046

Sınır Karakolu
2006 Komedi Oyuncu 7.6 6,312
Türkçe Altyazı © 2007 - 2022