Giriş Kayıt
Ellen Woglom

Ellen Woglom (31)


Oyuncu

Ellen Davis Woglom, 18 Nisan 1987 Nashville, Tennessee, ABD doğumlu oyuncu.

April Showers (2009), Nainsanlar (2017), Outlaw (2010), (2006) Wendy Wu: Homecoming Warrior (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Ellen Davis Woglom
Doğum Tarihi: 18 Nisan 1987
Doğum Yeri: Nashville, Tennessee, ABD
Diğer Bir İsmi: Ellen Davis Woglom
Takma İsmi: Elle
Burcu: Koç
Boyu: 1.68 m
9.0 (2 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nainsanlar
2017 Aksiyon Oyuncu 5.1 18,130
2012 Komedi Oyuncu 6.2 2,068
2011 24 Komedi Oyuncu 5.5 6
2010 Dram Oyuncu 6.3 677
2009 22 Dram Oyuncu 5.9 920
2008 Dram Oyuncu 6.8 1,411

Yetmiş Beş
2007 20 Korku Oyuncu 4.7 2,625
2007 Komedi Oyuncu 3.3 517
2007 Komedi Oyuncu 8.3 161,492
2006 Aksiyon Oyuncu 5.5 4,754
Dizi Altyazıları
Vikings (11,823) The Punisher (5,578) True Detective (3,689) The Big Bang Theory (3,132) Supernatural (3,123) Luther (2,474) Gotham (2,229) The Blacklist (1,709) Star Trek: Discovery (1,603) Project Blue Book (1,588)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019