Giriş Kayıt
Amanda Wowryk

Amanda Wowryk


Yönetmen Asistanı, Casting

Amanda Wowryk, Winnipeg, Manitoba, Kanada doğumlu yönetmen asistanı, casting.

Sessiz Gece (2012), High Life (2009), This Is Your Death (2017), Vendetta (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: Winnipeg, Manitoba, Kanada
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yönetmen Asistanı 5.6 3,091
2016 Aile Yönetmen Asistanı 6.4 244
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 447
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 49
2016 Komedi Yönetmen Asistanı 4.2 245

Noel Baba'nın Küçük Çırağı
2015 Aile Yönetmen Asistanı 5.0 735
2015 Yönetmen Asistanı 5.8 314
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 3,041
2015 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.8 2,274
2015 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 557
2015 Aile Casting 4.2 333
2014 Dram Çeşitli 7.8 161,075
2014 Komedi 0 6.6 171
2012 Dram Çeşitli 7.6 6,040

Sessiz Gece
2012 Korku Yönetmen Asistanı 5.2 5,875
2012 Gizem Çeşitli    

Gizli Çember
2011 Dram Çeşitli 7.4 42,229
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.1 442
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 925
2010 Dram Çeşitli 7.6 12,872
2010 Komedi Çeşitli 6.8 9,583

Alacakaranlık Efsanesi: Tutulma
2010 Macera Çeşitli 5.0 204,105

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
2009 Macera Çeşitli 4.7 240,945
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.2 2,889

Amrika
2009 Dram Çeşitli 7.1 3,084

Rüyaların Peşinde
2008 Dram Çeşitli 5.5 5,129
2007 Dram Çeşitli 5.7 3,003
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,642) Shameless (3,663) Bodyguard (2,294) Castle Rock (1,938) The First (1,568) Fear the Walking Dead (1,289) The 100 (1,054) La Casa de Papel (1,046) Friends (731) Take Two (700)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018