Giriş Kayıt
Martyn Culpan

Martyn Culpan (34)


Kameraman

Martyn Culpan, 14 Mayıs 1984 Iserlohn, Batı Almanya doğumlu kameraman.

Credo (2008), (2010) Zoraki Kral (2010), (2014) Her Şeyin Teorisi (2014), (2013) Zamanda Aşk (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Mayıs 1984
Doğum Yeri: Iserlohn, Batı Almanya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Avcı'nın İntikamı
2017 33 Aksiyon Kameraman 5.5 6,201
2017 33 Gerilim Kameraman    

Ateş Serbest
2016 32 Aksiyon Kameraman 6.4 35,435
2016 Komedi Kameraman 7.1 798
2016 32 Korku Kameraman 2.7 181

Üçkağıtçı Mortdecai
2015 31 Aksiyon Kameraman 5.5 60,842

Her Şeyin Teorisi
2014 30 Biyografi Kameraman 7.7 357,617
2014 30 Aksiyon Kameraman 7.2 45,735

Maceraperest: Midas Kutusunun Laneti
2013 29 Macera Kameraman 5.5 5,174
2013 29 Aksiyon Kameraman 6.3 134,607

Zamanda Aşk
2013 29 Dram Kameraman 7.8 256,882
2013 29 Aksiyon Kameraman 6.6 147,807

Dörtlü
2012 28 Komedi Kameraman
Çeşitli
6.8 17,896

Moldovalılarla Tenis Oynamak
2012 28 Komedi Kameraman 7.5 276
2012 28 Suç Kameraman 6.3 19,152

Savaş Atı
2011 27 Dram Kameraman 7.2 135,385

Johnny English'in Dönüşü
2011 27 Aksiyon Kameraman 6.3 109,757

Bir Gün
2011 27 Dram Kameraman 7.0 127,208

Dört Aslan
2010 26 Komedi Kameraman 7.3 65,827

Zoraki Kral
2010 26 Biyografi Kameraman 8.0 589,567
2010 26 Kısa Metraj Kameraman 6.6 28
2009 25 Aksiyon Kameraman 7.6 545,415
2009 25 Gerilim Kameraman 4.2 302
2008 24 Korku Kameraman 4.5 746
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (41,397) Supernatural (3,645) Star Trek: Discovery (2,703) The Big Bang Theory (2,040) The Flash (1,748) Vikings (1,291) This Is Us (1,184) Into the Badlands (1,017) Arrow (924) American Gods (894)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019