Giriş Kayıt
Sean Jordan

Sean Jordan (46)


Oyuncu

Sean Jordan, 02 Şubat 1973 Arlington, Virginia, ABD doğumlu oyuncu.

Oda 6 (2006), Dead & Deader (2006), (2005) Bloodrayne (2005), (2005) Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1973
Doğum Yeri: Arlington, Virginia, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi: |
Boyu: 1.70 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Oda 6
2006 33 Korku Çeşitli 4.2 3,471
2006 33 Korku Çeşitli 5.8 901
2006 33 Aksiyon Çeşitli 4.9 1,425
2005 32 Aksiyon Çeşitli 2.9 32,483

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç
2005 32 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
3.8 5,359
2005 32 Korku Çeşitli 3.9 1,357

Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü
2003 30 Macera Çeşitli 8.9 1,461,732

Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
2002 29 Macera Çeşitli 8.7 1,321,790
2001 28 Komedi Çeşitli 5.6 12,610
2001 28 Suç Çeşitli 4.1 6,109

Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği
2001 28 Macera Çeşitli 8.8 1,478,672
2001 28 Komedi Çeşitli 5.6 2,498

Kayıp Ruhlar
2000 27 Dram Çeşitli 4.8 10,002

Şahane Bekar
1999 26 Komedi Çeşitli 5.0 15,867

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 26 Aksiyon Çeşitli 6.6 201,267
1999 26 Dram Çeşitli 5.0 5,089

Astronotun Karısı
1999 26 Dram Çeşitli 5.3 50,086
1999 26 Komedi Çeşitli 6.9 33,009

Güzellik Yarışması
1999 26 Komedi Çeşitli 6.6 29,710

Rüşvetçi
1999 26 Aksiyon Çeşitli 6.0 16,573

Geçmişin Sığınağı
1999 26 Komedi Çeşitli 6.6 54,965

Yaşamın Renkleri
1998 25 Komedi Çeşitli 7.5 113,467

Geçmişin Gölgesinde
1998 25 Suç Çeşitli 8.5 934,356

Uzayın Derinliklerinde
1998 25 Aksiyon Çeşitli 5.1 65,806

Karanlık Şehir
1998 25 Dram Çeşitli 7.7 175,544

Evlilik Öpücüğü
1998 25 Komedi Çeşitli 6.8 123,240

Ölümcül Dövüş 2
1997 24 Aksiyon Çeşitli 3.7 41,862
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019