Giriş Kayıt
Mike Vanderlinde

Mike Vanderlinde (40)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Mike Vanderlinde, 30 Temmuz 1978 West Nyack, New York, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı.

The Amazing Race (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 30 Temmuz 1978
Doğum Yeri: West Nyack, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Sihir
2018 Reality-TV Yapımcı 6.1 349
2011 33 Belgesel Yapımcı 5.8 72
2009 Belgesel Yapım Yöneticisi    
2007 Belgesel Yapım Yöneticisi 7.4 749
2004 Game-Show Yapım Yöneticisi 7.4 9,424
2001 Aksiyon Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.6 12,664
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019