Giriş Kayıt
April Wahlin

April Wahlin (35)


Oyuncu

April Wahlin, 17 Ağustos 1983 doğumlu oyuncu.

(2016) Lethal Weapon (2016), (2013) Trust Me (2013), (2015) One Big Happy (2015), (2012) Bir Tutam Aşk (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ağustos 1983
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Aksiyon Çeşitli 8.1 28,054
2016 Aile Çeşitli 6.6 163
2016 Aile Çeşitli 6.8 195
2016 Aile Çeşitli 6.8 162
2015 32 Aile Çeşitli    
2015 Komedi Çeşitli 5.8 2,568
2015 Dram Çeşitli 6.2 549
2015 32 Aile Çeşitli 6.6 135
2015 Suç Çeşitli 7.4 7,405
2015 Aile Çeşitli 6.0 118
2014 31 Aile Çeşitli 7.5 19
2014 31 Aile Çeşitli 5.7 132
2014 31 Aksiyon Çeşitli 6.4 336,221
2013 30 Çeşitli    
2013 30 Komedi Çeşitli 5.8 33,616
2013 30 Komedi Çeşitli 6.2 2,799
2013 Western Çeşitli 6.3 302
2012 29 Komedi Çeşitli 6.2 115,256
2012 Komedi Çeşitli 6.3 466

Bir Tutam Aşk
2012 Dram Çeşitli 6.6 1,103
2011 28 Aile Çeşitli    

Arıza Pete
2011 28 Komedi Çeşitli    
2011 28 Dram Çeşitli 5.1 896

Dev Yaratıklar 3
2011 28 Aksiyon Oyuncu    

Sevimli Küçük Yalancılar
2010 Dram Çeşitli 7.5 137,496
2010 Komedi Çeşitli 8.2 27,168

Adamım Benim
2009 26 Komedi Çeşitli 7.0 181,399
2008 Suç Çeşitli 8.1 147,036

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Çeşitli 7.9 101,534
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018