Giriş Kayıt
Aiden Spackman

Aiden Spackman


Senarist, Yapımcı

Aiden Spackman, senarist, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Aidan Spackman
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Çeşitli 7.7 346
2012 Komedi Çeşitli 6.3 70
2009 Talk-Show Senarist 6.3 596
2007 Komedi Senarist 8.3 7,910
2005 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.8 4,032
2004 Komedi Senarist 7.8 388
2002 Komedi Senarist 8.7 96,761
1990 Komedi Çeşitli 8.1 3,430
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,419) The Sinner (2,181) La Casa de Papel (1,465) Castle Rock (1,448) Shameless (1,439) A Discovery of Witches (1,365) Bodyguard (1,339) Suits (1,337) The 100 (1,273) Fear the Walking Dead (1,002)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018