Giriş Kayıt
Jamie Dornan

Jamie Dornan (36)


Oyuncu

James Dornan, 01 Mayıs 1982 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2013 yılının Nisan ayında Amelia Warner ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Grinin Elli Tonu (2015), The Fall (2013), Karanlığın Elli Tonu (2017), Anthropoid (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Dornan
Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1982
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sons of Jim
Burcu: Boğa
Boyu: 1.8 m
7.9 (20 Oy)
  • Currently 157/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (75)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 36 Dram Oyuncu 7.0 292
2018 36 Aksiyon Oyuncu 5.4 14,360
2018 Dram Oyuncu 6.5 524

Özel Savaş
2018 36 Biyografi Oyuncu 6.9 1,480
2018 36 Biyografi Oyuncu 7.0 3,223

Özgürlüğün Elli Tonu
2018 36 Dram Oyuncu 4.5 39,748

Karanlığın Elli Tonu
2017 35 Dram Oyuncu 4.6 78,023
2017 Komedi Oyuncu 6.8 1,649

Dokuzuncu Hayat
2016 34 Gizem Oyuncu 6.3 11,723
2016 34 Biyografi Oyuncu 7.2 36,645

Jadotville Kuşatması
2016 34 Aksiyon Oyuncu 7.3 22,311

Grinin Elli Tonu
2015 33 Dram Oyuncu 4.1 272,972
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 753
2014 32 Romantik Oyuncu 6.2 4,235
2014 Tarihi Oyuncu 6.5 1,003
2013 Suç Oyuncu 8.2 61,811

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.8 196,086
2009 27 Dram Oyuncu 6.3 438
2008 26 Korku Oyuncu 5.0 376
2007 Komedi Oyuncu 8.3 8,236
2006 24 Biyografi Oyuncu 6.4 91,566
1999 Talk-Show Oyuncu 2.7 873
Film Altyazıları
Hunter Killer (8,734) A Star Is Born (5,000) Bohemian Rhapsody (2,843) Keepers (2,528) Suspiria (2,182) Museo (1,728) Ashes in the Snow (1,427) Revenger (1,172) First Man (1,133) Venom (1,081)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,589) Vikings (5,500) The Flash (1,973) Luther (1,839) The Blacklist (1,402) The Big Bang Theory (1,395) Black Mirror (1,308) Friends (1,098) Peaky Blinders (1,088) La casa de papel (1,056)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019