Giriş Kayıt
Jamie Dornan

Jamie Dornan (40)


Oyuncu

James Dornan, 01 Mayıs 1982 Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

2013 yılının Nisan ayında Amelia Warner ile evlendi. Çiftin 3 çocukları olmuştur.

Grinin Elli Tonu (2015), The Fall (2013), Karanlığın Elli Tonu (2017), Belfast (2021) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: James Dornan
Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1982
Doğum Yeri: Belfast, Kuzey İrlanda, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sons of Jim
Burcu: Boğa
Boyu: 1.83 m
8.0 (22 Oy)
  • Currently 161/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (75)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Oyuncu    
2022 Oyuncu 4.2 544
2022 Oyuncu 5.9 16
2022 Dram Oyuncu 7.0 8,860
2021 39 Dram Oyuncu 7.3 54,039
2021 39 Komedi Oyuncu 6.3 18,322

Troller Dünya Turu
2020 38 Animasyon Oyuncu 6.1 24,303
2020 38 Komedi Oyuncu 5.7 10,051
2019 37 Suç Oyuncu 6.2 32,806

Bitişler, Başlangıçlar
2019 37 Dram Oyuncu 5.6 6,408
2018 36 Dram Oyuncu 5.1 1,632
2018 36 Aksiyon Oyuncu 5.3 75,295
2018 Dram Oyuncu 6.4 1,880

Özel Savaş
2018 36 Biyografi Oyuncu 6.7 19,857
2018 36 Biyografi Oyuncu 6.9 6,461

Özgürlüğün Elli Tonu
2018 36 Dram Oyuncu 4.5 67,484

Karanlığın Elli Tonu
2017 35 Dram Oyuncu 4.6 104,476
2017 Komedi Oyuncu 6.8 2,002

Dokuzuncu Hayat
2016 34 Gizem Oyuncu 6.3 14,653
2016 34 Biyografi Oyuncu 7.2 49,914

Jadotville Kuşatması
2016 34 Aksiyon Oyuncu 7.2 40,880

Grinin Elli Tonu
2015 33 Dram Oyuncu 4.2 322,662
2015 Reality-TV Oyuncu 6.8 846
2014 32 Romantik Oyuncu 6.1 5,007
2014 Tarihi Oyuncu 6.2 1,306
2013 Suç Oyuncu 8.1 107,653

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Oyuncu 7.7 226,775
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,265
2009 27 Dram Oyuncu 6.0 518
2008 26 Korku Oyuncu 4.5 448
2007 Komedi Oyuncu 8.4 12,336
2006 24 Biyografi Oyuncu 6.5 113,598
2001 Talk-Show Oyuncu 3.2 219
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,301
1994 News Oyuncu 3.2 906
1981 News Oyuncu 3.5 2,548
1952 News Oyuncu 4.6 2,252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023