Giriş Kayıt
Robert Ruggeri

Robert Ruggeri


Sanat Bölümü, Yapımcı, Casting

Robert Ruggeri, sanat bölümü, yapımcı, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.2 487

Yazın Kralları
2013 Macera Yapımcı 7.2 71,227
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 30,419

İtaat
2012 Suç 6.4 27,867

Sığınak
2011 Dram Yapımcı 7.4 80,445

Sevgili Kardeşim
2010 Aile Sanat Bölümü 6.4 700
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.0 58
2008 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,717
2006 Dram Casting 6.1 73

Deep Attack
2004 Aksiyon 0    
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (2,372) The Sinner (2,128) La Casa de Papel (1,433) Castle Rock (1,429) Shameless (1,393) A Discovery of Witches (1,335) Bodyguard (1,301) Suits (1,272) The 100 (1,226) Fear the Walking Dead (988)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018