Giriş Kayıt
Robert Ruggeri

Robert Ruggeri


Sanat Bölümü, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Robert Ruggeri, sanat bölümü, yapımcı, yönetmen asistanı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.2 520

Yazın Kralları
2013 Macera Yapımcı 7.2 72,154
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 30,664

İtaat
2012 Suç 6.4 28,241

Sığınak
2011 Dram Yapımcı 7.4 81,719

Sevgili Kardeşim
2010 Aile Sanat Bölümü 6.5 754
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.5 71
2008 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,794
2006 Dram Casting 5.9 80

Deep Attack
2004 Aksiyon 0 4.7 671
Film Altyazıları
Hunter Killer (6,614) A Star Is Born (3,843) Suspiria (3,105) Ashes in the Snow (2,786) Keepers (2,207) First Man (1,631) Museo (1,210) Bohemian Rhapsody (1,198) Venom (1,122) Replicas (1,075)
Dizi Altyazıları
True Detective (12,887) Vikings (4,695) The Big Bang Theory (1,767) Black Mirror (1,486) The Flash (1,253) Outlander (1,146) The Blacklist (1,096) La casa de papel (1,019) Peaky Blinders (1,018) Friends (937)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019