Giriş Kayıt
Robert Ruggeri

Robert Ruggeri


Sanat Bölümü, Yapımcı, Casting

Robert Ruggeri, sanat bölümü, yapımcı, casting.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.2 508

Yazın Kralları
2013 Macera Yapımcı 7.2 71,605
2012 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 30,506

İtaat
2012 Suç 6.4 28,009

Sığınak
2011 Dram Yapımcı 7.4 80,977

Sevgili Kardeşim
2010 Aile Sanat Bölümü 6.4 749
2009 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 68
2008 Dram Sanat Bölümü 6.5 3,740
2006 Dram Casting 5.9 80

Deep Attack
2004 Aksiyon 0 4.6 670
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018